Kireei – Ressenya de revista

A Montgat he inaugurat les sessions de Carnestoltes. A la Biblioteca Tirant lo Blanc.
Hi ha estat en un entorn molt agradable. Mireu quins gegants tan bonics que tenen a Montgat!
Aquestes sessions anuals sempre fan il·lusió. T’estàs tot l’any pendent de si algú voldrà que vagis a explicar historietes de Carnestoltes, de Sant Jordi, de la Castanyada… I quan arriba el moment t’adones que ja ha passat un any des de l’últim cop que vas explicar aquell conte. I que segueix tan viu, que és com si fos ahir mateix que l’acabaves d’explicar. I sant Tornem-hi!
Benvingut Carnestoltes!
RESSENYA:
KIREEI
Revista
A la Biblioteca Tirant lo Blanc he trobat aquesta revista de “coses boniques”. La desconeixia i ha estat una troballa que m’ha agradat tant que m’ha fet canviar la ressenya habitual de contes infantils.
No és senzill tirar endavant una revista i espero que aquesta tingui una llarga vida perquè dona a conèixer artesans, emprenedors, projectes que ens fan la vida més bonica, i sempre és necessari estar envoltat de la bellesa de les coses!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *