Objectius 2018

posted in: Projectes, Reflexions | 0

Aquest 2018 l’inicio amb objectius ambiciosos. És un risc, i més si els deixo publicats en aquest espai a la vista de tothom. Em veuré obligada a complir-los o a acotar el cap avergonyida.
Són ambiciosos però no nous. Ja fa temps que em roden dins del cap, però la falta de temps, o la mala gestió del temps, em serveix sempre de coartada per no assolir-los. I més ara que sóc mare, estudiant i emprenedora! Un còctel que requereix una planificació tan acurada com flexible.

Però val més que deixi de justificar-me i llenci el meu auto-repte. Sense més dilacions, aquests són els objectius que amb aquest projecte personal, De viva veu, pretenc assolir (els familiars i de creixement personal me’ls reservo!).

Et voilà:

  • Arrencar el blog amb continguts útils per a les famílies que assistiu a les sessions per nadons i infants, ja que cada cop sou més les que em demaneu materials complementaris o recursos per seguir jugant, cantant i experimentant a casa.
  • Obrir la paradeta a productes que faig servir a les sessions i que voldríeu tenir a casa vostra. Serà l’excusa perfecta per retornar a les manualitats.
  • Deixar enregistrat el treball d’aquests deu anys que duc “vivint del cuentu”, aquest sí que és un súper repte!
  • I per si encara queda temps, donar ales al projecte Kamishibai, que tinc dins del cap, però no troba el forat per emprendre el vol.

Queda dit! I aquest apunt tocarà recuperar-lo a mitjans de juliol i al desembre, a veure com he evolucionat amb els objectius.

Que la sort m’acompanyi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *