A CAU D’ORELLA

TALLER DE VEU I CANÇONS PER NOSDRIR EL VINCLE AMB EL TEU NADÓ

PER QUÈ?

Perquè quan estem esperant un fill, de cop comencem a taral·lejar cançons que ni tant sols recordàvem que sabíem. Ens invaheixen les ganes de cantar al nostre infantó mentre acaronem la nostra pell, i apareix la necessitat de tenir un repertori de cançonetes per quan sigui l’hora de bressolar-lo, consolar-lo, canviar-lo o simplement volguem jugar… Però com es feia per cantar?


“El dia a dia ens ha dut lluny de la música més pura, la que surt de la nostra veu i que ens uneix amb un fil de melodia a les emocions més íntimes.”

QUÈ T’OFEREIXO?

Taller vivencial per experimentar amb la nostra veu i la respiració. Recordarem i aprendrem cançons que ens connectaran amb els nostres infants. Aprendrem i compartirem idees i tècniques per establir vincles a través de la veu, la cançó i el joc.


PER A QUI ESTÀ PENSAT?

EMBARASSADES (amb o sense acompanyant)
Dones embarassades que vulguin començar a fer vibrar la música dins seu, per començar a teixir un vincle sonor amb el seu infantó.

MARES/PARES 
Adreçat sobretot a mares recent estrenades que en aquest taller trobaran un espai on agafar aire i omplir-se d’eines musicals per compartir amb els seus nadons.
Aquest taller l’ofereixo sense bebés o amb bebés, però de forma igualitària per tot el grup, ja que segons la modalitat varia el funcionament.

cançó de bressol

MATERIALS

Per completar el taller us endureu un petit manual i cançoner en paper i en podcast per poder seguir practicant a casa i ampliar el repertori de cançonetes i cantarelles.

Cançó per a portejar