Comença una nova aventura

Començo una nova aventura, que no m’arriba sola, ve molt ben equipada. Porta tot el bagatge que he anat acumulant al llarg dels anys que fa que em dedico a la paraula i a l’educació. Ja en fa una vintena!

Primer com educadora en el lleure infantil i amb joves en projectes de cooperació. Van seguir els aprenentatges com a gestora cultural, per decidir llençar-me a l’aventura d’explicar contes, i d’això ja fa deu anys! Però els reptes no s’acaben mai, així que des de fa cinc anys el teatre i la música han estat els altres fronts en els que m’he bellugat i he après. 
Sempre amb la paraula sota el braç, la companya incansable. Ja sigui cantant, explicant, interpretant…no m’ha abandonat mai! I aquí estem, a punt per fer un pas més en aquest llarg camí d’aprenentatges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.