Biblioteca Can Milans

 
Sempre és un plaer anar a Caldetes, enfilar-se riera amunt i descobrir el raconet que guarda l’església i la biblioteca d’una de les viles més petites de Catalunya.
La biblioteca es troba en un edifici preciós i està decorada amb tanta calidesa que explicar-hi contes s’hi escau la mar de bé.
Així que divendres passat vaig tornar-hi a anar amb ben poques eines -l’acordió, una capseta i la veu- totes elles a punt per explicar i cantar els contes del bosc, la sessió “Contes de tritons i libèl·lules“.
Segons l’Enciclopèdia Catalana, Can Milans és una de les cases pairals que han restat a llevant de la Vila Vella de Caldes (segle XVI), amb elements gòtics i fortificada al segle XVII (enderrocada en bona part el 1978).
Fotografia: Diba.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.