Ressenya: El llibre negre dels colors

El llibre negre dels colors
Menena Cottin i Rosana Faría. 
Libros del Zorro Rojo, octubre 2008.  
A la Biblioteca Marián Colomé he trobat un altre pretit tresor, d’aquests que m’agrada recordar:
“El llibre negre dels colors” un llibre en braile plè de fantasia i elegància. 
Et permet entendre la màgia de les coses a partir del tacte, els dibuixos en negre estan texturats a les pàgines que només trenquen la negror amb un sobri text blanc. Que et condueix pels sabors, les olors que amaguen els colors.Quin gust tenen els colors?Us ho havíeu plantejat mai?
Aquest petit tresor ple d’imaginació em convida a seure en un espai relaxat i amb una llum tènue, o fins i tot a les fosques. Llavors, em caldrà algú que em vagi llegint el text, a cau d’orella, mentre em permet trobar el gust de la descoberta amb el tacte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *