Nadal a la biblioteca i Llana a dojo!

Aquest Nadal l’he passat ben diferent. No només pel fet d’estrenar-me com a mare, i la màgia i bogeria familiar que això ha comportat, sinó perquè m’he estrenat treballant a la biblioteca Pompeu Fabra de Mataró. I la diferència on és? Doncs que no hi he reballat com a contacontes, sinó com a Tècnica auxiliar de biblioteca, és a dir, a l’altra banda del taulell.

L’experiència ha estat absolutament positiva, tant per l’equip de treball que m’ha acollit i “entrenat” la mar de bé, com per la descoberta que m’ha suposat. I és que jo sóc una superusuària de la biblioteca, però desconeixia el servei tan complex i complet que ofereix. Les biblioteques s’estan convertint en veritables centres de cultura on s’hi acull a un ampli ventall de població, m’atreviria a dir que més enllà de les escoles, és l’indret on la cultura és més a l’abast de tothom. I no només és a l’abast, sinó que realment és consumida, en major o menor mesura, per tota mena de persona que s’hi apropi, tot i que sigui amb l’excusa de dur-hi al fill!
I entre tants llibres he pogut descobrir boniques perles (vaig estar a la sala infantil, per defecte professional!) que aniré presentant en el blog, hi ha contes tan bonics!!
I ja que fa fred, m’estreno amb aquest:
 
RESSENYA:
Llana a dojo
Mac Barnett, Jon Klassen
Ed.Joventut.
Un llibre delicat sobre l’amistat i el poder de demostrar l’amor per les petites coses. 
Una historia senzilla i ben teixida acompanyada d’unes il.lustracions delicades i netes, fan d’aquest àlbum un conte per a petits i per a grans, llegunt-lo no pidia deixar de pensar en amigues enganxades a la llana a les que els el podria regalar. 
Guanyador del Premi  Caldecott Medal 2012, va ser sel.leccionat el 2013 per la revista Daeistol, com un dels Millors llibres pr petits lectors de l’any. 
Per posar- vos la mel als llavis, us deixo amb un tastet de les il.lustracions en trobareu més al web de l’editorial Joventut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *