Sant Jordi!

Sant Jordi  és un dels dies més màgics de l’any, sembla que comença la primavera amb Sant Jordi, sembla que tothom llegeix per Sant Jordi, sembla que l’amor floreix per Sant Jordi… Però per als que ens dediquem a la paraula, Sant Jordi és molt més, és feina, temporada alta!
Aquest any he passat un Sant Jordi diferent, ja que a més de les habituals sessions de contes, m’he estrenat presentant una entrega de premis literaris, i he estat fent rutes teatralitzades per dins d’una biblioteca. M’encanta la diversitat de formats que implica la meva feina, només m’ha faltat tenir una actuació d’havaneres i hauria tocat totes les tecles!
Que cada dia sigui Sant Jordi!!
Espai Betúlia: Ruta teatralitzada amb la Mercè Boher

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *