D’una capseta de música a un mariner

Aquesta tardor està farcida de sessions de contes, però si n’hi ha una que s’emporta el premi a la més sol·licitada, aquesta és la del Miqueló. 
Va néixer com les històries d’una caixeta de música, però a mesura que ha anat agafant força i que el viatge ha anat recorrent biblioteques, la història del mariner ha pres el protagonisme.
Forma part de les sessions per a nadons. I és que cada cop és més gran la demanda per aquest tipus d’activitat, un moment ideal per gaudir en família, ja que no només els més petits formen part del joc, sinó que els adults hi han de participar amb tanta o més entrega, sinó, l’experiència no té cap gràcia, ni cap emoció.
No tinc gaires fotos de mi fent les sessions, ni dels participants, però us puc assegurar que es crea una màgia especial. Potser és gràcies a l’acordió que sempre m’acompanya, o al Butai que focalitza l’atenció de xics i grans…o de la barreja de tot plegat.
Sigui com sigui, espero recórrer molt camí junt a aquest Miqueló i les seves trifulgues.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *