De campanya escolar

Rubí, que venim!

S’acosta Sant Jordi i el cavaller ve carregat d’històries i d’orelles a punt per escoltar, però no només això, aquests mesos de març i abril estaran marcats per una campanya escolar a Rubí.

La Pepa de Paper i la Nina de Plàstic engeguem motors per explicar als infants de Preescolar de Rubí, com funciona això del reciclatge. Aquesta no és la primera campanya que fem a Rubí i estic agraidíssima a la confiança que em mostren. Fer un espectacle a mida, per més petitó que sigui, sempre és un repte i m’encanta.

En aquest cas he fet el guió, les cançons i el vestuari d’un espectacle de petit format de mitja hora de durarda que recorrerà més d’una desena d’escoles… A veure si puc gravar alguna de les cançons per penjar-les en aquest raconet de món!

Ah, i com sempre, és un plaer anar de bracet de la Mercè Boher, la seva generositat i savoir faire són impagables!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.