Kamishibai + tren = Anem per feina!

 Aquest any el kamishibai ha estat el meu fidel company de viatge i s’ha afegit a les sessions de contes gairebé com a tant imprescindible com l’acordió,que ja és dir!

Fent un repàs de les sessions més demanades aquest curs 2017-2018, em trobo amb que la sessió  del “Miquelot el mariner” adreçada a nadons, ha estat la que s’ha endut la palma, cosa que m’encanta! D’una banda, perquè està formada per cançonetes meves i de l’altra perquè m’anima a seguir treballant i investigant entorn al kamishibai, a veure si aquest any és l’any de l’embranzida pel Projecte kamishibai.

De moment, estic ultimant els detalls per a les noves propostes de cara al curs vinent… En breu començaran a treure el cap noves sessions i nous tallers!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *