Taller: l’acordió en escena

posted in: acordió, Taller, tallers, teatre | 0

escola diatònica d'estiu

I un any més torno a tenir el plaer de participar en l’Escola d’acordionistes diatònics que organitza La Diatònica a Can Portavella (Ripollès).

foto:ladiatònica

Aquest any impartiré un taller dedicat a oferir recursos que permetin als acordionistes acompanyar qualsevol gènere escènic: poesia, contes, titelles, cine mut… Com a única eina, el seu instrument, i amb el repertori propi de cadascú, segons el seu nivell. Així doncs podré compartir experiències sobre com l’acordió m’acompanya en els meus petits espectacles i explorarem nous móns

Assaig del taller 2017

Cada any que he tingut la sort de participar en l’escola d’estiu ha estat un repte i alhora un gran aprenentatge. Amb aquest ja serà el tercer estiu i de moment hem pogut treballar la por escènica, la improvisació i la creació a través de contes i haikus musicats pels propis alumnes…
Ara toca experimentar amb un nou joc entre escena i acordió, no sé on ens durà, però segur que és sorprenent!

Tant si ja toques l’acordió com si vols fer-ne un tastet des de zero, encara estàs a temps d’inscripció escola estiu diatònica!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.