Estreno canal YouTube!

Doncs això, que ja que moltes vegades em demanaveu vídeos sobre la meva feina, les sessions de contes i les cançons, doncs m’he decidit a fer de youtuber.
Potser és molt agosarat aquest titular, ja que de moment l’única cosa que hi penjaré seran materials i xafarderies sobre la meva feina i tot el que l’envolta: Com preparo les sessions, quins materials faig servir, com sonen les cançons, algun DIY…
Ah, i també tinc previst començar a penjar alguns consells útils a les mares i als pares que s’estrenen explicant contes i cantant cançonetes als menuts… Tot això, però, a poc a poc, que a vegades em pot més la imaginació i les ganes, que el temps per dur a terme els projectes!
De moment aquí us deixo una visita al taller DEVIVAVEU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.