5 consells per a cantar cançons de bressol

posted in: Sin categoría | 0

Quan ens convertim en mares i pares, ens trobem amb moltes novetats que ens cal gestionar, una d’elles és com adormir als nadons. Cada infant és un univers, hi ha a qui li costa horrors adormir-se, hi ha qui tanca els ulls i ronca com una marmota a l’instant (enveja de molts!). Sigui com sigui el nostre nadó, tots els pares passem pel mateix procés, els hem de fer adormir, i busquem la fórmula màgica, que no trobem… I just quan ens sembla que la tenim, pam! Canvi d’hàbits i tornem a començar!

Cantar cançons de bressol ens ajuda a adormir als infants, que senten la nostra escalfor, i la nostra veu donant-los seguretat i confort, també els hauria d’oferir tranquil·litat, i per mi aquesta és la pedra filossofal. Si nosaltres estem nerviosos i volem adormir-los per a fer mil coses pendents, no ho aconseguirem. Així que primer de tot, respirem profundament, deixem les neures a part, i gaudim d’aquest moment tan íntim i tan dolç, que passa molt ràpid!

Que consti que a mi em va costar uns mesos aprendre a relaxar-me i a gaudir del moment! I quan ho vaig descobrir… tot va canviar. Confessions a part, aquí us deixo 5 consells bàsics per a fer adormir als nostres nadons cantant cançons de bressol:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.