A CAU D’ORELLA: Taller de veu i cançons

posted in: Sin categoría | 0

D’on sorgeix aquest taller?

Doncs de la maternitat. Jo sempre havia pensat que ser mare no canviaria res de la meva vida, però l’evidència fa que m’hagi hagut de menjar les paraules. És la primera cosa que vaig aprendre al ser mare: Mai diré això jo no ho faré mai!

https://www.devivaveu.com/p/blog-page_5.htmlAl envoltar-me d’altres mares novelles, com jo,compartint neguits, trencant tabús, me’n vaig adonar que el que per a mi era una eina bàsica, que tenia interessadíssima en el meu dia a dia, per deformació professional, no ho era per a les altres mares.

Per a mi cantar, escoltar la respiració i acompanyar el meu dia a dia de relats i música no era res especial, i ho vaig adaptar a la meva nova vida al costat del Magí, quasi com una teràpia.

Algú em va dir que en els primers mesos de ser mare els dies es fan eterns però el temps passa volant, i tenia tota la raó. Les que hem estat acostumades a passar-nos el dia amunt i avall, en mil projectes i amb múltiples cites cada dia, de cop i volta, quan ens trobem a soles amb el silenci de la llar, per més que ens sentim plenes de felicitat per tenir el nostre nadó, se’ns fa un buit. I és un fet! Jo vaig fer front a aquest buit parlant amb en Magí i cantant tot el que ens passava.

Després, vaig estudiar els beneficis que té el fet de parlar als nostres nadons des de ben petits, els comença a configurar els paràmetres del llenguatge, i tot i que no entenen el significat de les nostres paraules, si que comencen a entendre les entonacions, quan estem contents, enfadats, preocupats…

I com es fa per cantar en el dia a dia? Doncs això és el que provo de desxifrar en el taller que ara presento:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.