DEIXA QUE EM PRESENTI


“Comunica’t amb el cor

i viu en harmonia”

Em dic Marta Catalan sóc contadora d’històries i melodies, i una fervent defensora del poder que tenen els somriures, la comunicació oral i la vida slow.

Em dedico a l’art de la paraula explicada i cantada. El que anomeno «La paraula en moviment.» D’aquí el meu projecte, Devivaveu, on ofereixo espectacles i tallers adreçats a infants i adults, per a fer que la comunicació oral sigui una porta d’entrada a la vida feliç i en harmonia.

Saber-nos expressar en veu alta ens aporta confiança i seguretat, ens ajuda a generar empatia, i això es tradueix en benestar. En definitiva, ens ajuda a sociabilitzar-nos, per això considero que és una eina imprescindible per viure en plenitud.

I és que som COS+VEU+MENT.


IDEARI


“Som Cos + VEU + ment”

Missió

Divulgar la importància de treballar l’oralitat.

Compartir eines per a que la comunicació oral sigui una porta d’entrada a la vida feliç i en harmonia.

Visió

Aconseguir que la comunicació oral tingui la importància que te el cultiu del cos i la ment. Propagar que som COS+MENT+VEU.


LA MEVA HISTÒRIA

Sóc gracienca d’essència, però arrelada a Arenys de Mar. Vaig ser estudiant de Traducció i Interpretació a la UAB, però de seguit vaig començar a experimentar la meva vocació per l’educació formant-me i treballant com educadora per a la Fundació Esplai, on vaig desenvolupar-me tant en l’àmbit de l’educació com de la gestió de projectes.

De l’educació en el lleure a la cooperació internacional hi va haver un petit pas que em va dur a gestionar projectes de cooperació amb Bòsnia i Guinea Bissau, sempre amb una clara vessant educativa.

La passió per comunicar i educar, va anar creixent amb el temps, i em va portar a aprendre l’art d’explicar contes amb la narradora Numancia Rojas. Així va començar una nova etapa en la meva vida! Acompanyada de la música. Com qui no vol la cosa, els estudis musicals que havia fet de petita, piano, cant coral i solfeig, van començar a tenir una gran importància en el futur que m’esperava. Un dia, vaig descobrir l’acordió diatònic i el cant tradicional i em vaig llençar a estudiar acordió i cant a l’AMTP.

I és així com ja porto més de deu anys explicant contes, romanços i cançons per nadons, infants i adults. Paral·lelament, vaig crear la companyia Alambiq-Destil·leria Cultural (www.alambiq.cat) des d’on desenvolupàrem projectes teatrals basats en la literatura i la història. 

Mai no he deixat d’estudiar i d’investigar entorn a la gestió cultural i la comunicació. I he desenvolupat i impartit cursos per aprendre a parlar en públic i formacions en gestió d’equips de treball. M’agrada combinar la pràctica, l’estudi i l’ensenyament, les tres potes per una evolució contínua.


Tafaneja el que he fet!

A la vida cal somniar desperts

i fer realitat el que ens proposem, oi?

Si vols conèixer el meu historial a fons